Pennun kuljetus autolla

Jos haet pennun jostain kaukaa etkä ole tavannut sitä ennen, ja kuljetat sen autolla eikä pentu vielä uskalla matkustaa kuljetuskopissa ja päätät ottaa sen syliin ja pentu uskaltaa nukahtaa viereesi, on se merkki siitä että pennulla on turvallinen olo kanssasi. Pennun on tietysti turvallisinta matkustaa kuljetuskopissa, mutta se voi viedä aikaa ja se tarvitsee totuttelemista. Jotta pentu uskaltaisi matkustaa kuljetuskopissa on hyvä kokeilla sitä vähän ja jos se ei millään onnistu voi pennun myös ottaa syliin. Tarkista toki ensin kuinka ison kuljetuskopin ostat ennen kuin ostat sen. Kannatta ajatella kuinka nopeasti pentu kasvaa, ja kuinka kauan koira mahtuisi kuljetuskoppiin. Jos koira on iso, voi se myös matkustaa takakontissa ilman kuljetuskoppia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *